Joga za podjetja

Joga je lahko odlična sprostitev po koncu stresnega delovnega dne. Ponudite jo svojim zaposlenim v obliki redne tedenske aktivnosti ali enkratne delavnice

Lahkotno čuječe gibanje telo nežno prebudi in dvigne raven energije, dihalne tehnike vnesejo v telo več kisika in nam pomagajo pri umirjanju, za piko na i pa je tu še meditacija.

Pri ljudeh, ki redno meditirajo, vedno več študij ugotavlja pozitivne učinke delovanja na telo in um, kot so: povečana odpornost na stres, zmanjšanje nivoja hormona stresa, naravne spremembe v ritmu dihanja, znižanje krvnega tlaka, zmanjšana uporaba cigaret, alkohola in drog, boljši spomin, povečana ustvarjalnost, večja produktivnost in izboljšani odnosi na delovnem mestu, splošno izboljšanje zdravja, bolj zdrave življenjske navade.

Lokacija: v vašem podjetju oziroma po dogovoru

Program pripravim in vodim Špela Sila, certificirana učiteljica hatha joge (registrirana pri Joga združenju Slovenije (RJU 600)). Licenco za poučevanje sem pridobila leta 2014 in od tedaj redno poučujem v skupinah in individualno ter na različnih dogodkih in delavnicah.

Špela Sila

Več o meni na tej povezavi

Vas zanima joga za vaše zaposlene? Pišite mi na: info@spelsilajoga.si.