Joga za podjetja

Joga je lahko odlična sprostitev po koncu stresnega delovnega dne. Ponudite jo svojim zaposlenim v obliki redne tedenske aktivnosti ali enkratne delavnice

Lahkotno čuječe gibanje telo nežno prebudi in dvigne raven energije, dihalne tehnike vnesejo v telo več kisika in nam pomagajo pri umirjanju, za piko na i pa je tu še meditacija.

Pri ljudeh, ki redno meditirajo, vedno več študij ugotavlja pozitivne učinke delovanja na telo in um, kot so: povečana odpornost na stres, zmanjšanje nivoja hormona stresa, naravne spremembe v ritmu dihanja, znižanje krvnega tlaka, zmanjšana uporaba cigaret, alkohola in drog, boljši spomin, povečana ustvarjalnost, večja produktivnost in izboljšani odnosi na delovnem mestu, splošno izboljšanje zdravja, bolj zdrave življenjske navade.

Lokacija: v vašem podjetju oziroma po dogovoru

Program pripravim in vodim Špela Sila, certificirana učiteljica hatha joge (CYT 300). Licenco za poučevanje sem leta 2014 pridobila v priznani šoli joge Sadhana, kjer sem zaključila učiteljski tečaj hatha joge in od tedaj redno poučujem v skupinah in individualno, na različnih dogodkih in delavnicah.

Špela Sila

Več o meni na tej povezavi

Vas zanima joga za vaše zaposlene? Pišite mi na: info@spelsilajoga.si.