Joga v Kranju

URNIK in CENIK za sezono 2023/24

Joga v skupini v Kranju – Vabljeni k vpisu v spomladanski semester!

Vabljeni, da se mi v šolskem letu 2023/24 pridružite na vadbi joge v skupini v živo v dvorani v Kranju. Joga bo potekala v dveh semestrih (OKT-JAN: jesenski semester, FEB-MAJ: spomladanski semester).

Termini za jogo v skupini v Kranju so naslednji:

TOREK, 17.00 – 18.30: Napredni program – še 2 prosti mesti

ČETRTEK, 17.00 – 18.30: Napredni program – Skupina je polna

Napredni program je namenjen vsem, ki ste vsaj eno leto redno obiskovali jogo, oziroma vsem, ki že poznate osnovne jogijske prvine.

Začetni tečaj letošnje leto poteka izključno v online obliki. Namenjen je vsem, ki se še nikoli niste srečali z jogo, vse informacije pa najdete na tej povezavi.

CENIK za jogo v skupini v Kranju za spomladanski semester (od 1. februarja do 30. maja 2024):

90-minutna vadba, 1x na teden za 1 mesec: 66
Vpišite semester in prihranite!
90-minutna vadba, 1x na teden za 4 mesece: 196 € (prihranek 68 €, velja za vsa plačila do 31. 1. 2024)
POSEBNA AKCIJA V MESECU MARCU
90-minutna vadba, 1x na teden za 3 mesece: 147 € (prihranek 51 €, velja za vsa plačila do 15. 3. 2024)

Poleg prihranka se z vpisom v semester zavežete, da joga postane del vaše rutine in redne tedenske aktivnosti. Na ta način pa tudi najbolj napredujete. V primeru razglasitve epidemije vadba poteka dalje v virtualni obliki prek spletnih orodij.

Tečaje bom vodila Špela Sila, certificirana učiteljica hatha joge (registrirana pri Joga združenju Slovenije (RJU 600)). Licenco za poučevanje sem pridobila leta 2014 in od tedaj redno poučujem v skupinah in individualno ter na različnih dogodkih in delavnicah.

Špela Sila

Več o meni na tej povezavi

Obvezna prijava in omejeno število mest! Če bi se želeli vpisati na jogo v skupini, to storite tako, da pošljete mejl s prijavo na info@spelasilajoga.si in poslala vam bom vse potrebne informacije. Število prostih mest v skupini je omejeno, tako da lepo vabljeni, da svojo prijavo oddate čim prej.