Joga po službi

Vabljeni, da se mi pridružite na vadbi joge po službi v Ljubljani. Lokacija: Cesta na Brdo 85 (Parinama joga center). Srečujemo se vsak torek ob 17.30.

Joga po službi je program, ki primeren tako za tiste, ki se z jogo šele spoznavate, kot tudi za tiste, ki ste se že kdaj srečali z jogo, pa bi želeli svoje znanje poglobiti. Bistvo programa bo razbremenitev po koncu delovnega dne tako na fizičnem kot na psihičnem nivoju.

S položaji in dihalnimi tehnikami iz klasične hatha joge bomo telo razgibali, predihali in spodbudili energetsko pretočnost. Ure bodo vključevale tudi vaje za stabilizacijo trupa, vzdržljivost in mobilizacijo živčnega sistema. Na koncu pa bodo sledili položaji iz restorativne joge, s katerimi bomo dosegli globoko psihofizično sprostitev.

Program joge po službi traja od 7. 9. 2021 do 25. 1. 2022 (prvi semester) in od 1. 2. 2022 do 21. 6. 2022 (drugi semester).

CENIK za jogo v skupini v LJUBLJANI:

90-minutna vadba, 1x na teden za 1 mesec: 66 €
Vpišite semester in prihranite!
90-minutna vadba, 1x na teden za 5 mesecev: 249 € (prihranek 81 €!). Za vsa plačila do 30. 9. 2021!

Poleg prihranka se z vpisom v semester zavežete, da joga postane del vaše rutine in redne tedenske aktivnosti. Na ta način pa tudi najbolj napredujete. V primeru razglasitve epidemije, vadba poteka dalje v virtualni obliki prek spletnih orodij.

Program bom vodila Špela Sila, certificirana učiteljica hatha joge (CYT 300). Licenco za poučevanje sem leta 2014 pridobila v priznani šoli joge Sadhana, kjer sem zaključila učiteljski tečaj hatha joge in od tedaj redno poučujem v skupinah in individualno, na različnih dogodkih in delavnicah.

Špela Sila

Več o meni na tej povezavi

Obvezna prijava in omejeno število mest! Če bi se želeli vpisati, to storite tako, da pošljete mejl s prijavo na info@spelasilajoga.si.